Skip to content
transport

MOTOR TRANSPORT

Zie hier alle voordelen van motor transport met Lusocargo!

Alles over motortransport

Motortransport

Een steeds belangrijker wordende activiteit van ons bij Lusocargo is het toerisme in Portugal. Natuurlijk gaan West-Europeanen al jaar en dag graag naar de witte stranden in de Algarve voor een zonvakantie. Ook al vele jaren trekken Nederlanders naar diverse locaties, met name in het zuiden om een balletje te slaan op één van de talrijke golfparken die Portugal rijk is.

Veiligheid icoon

Veiligheid op #1

Snelle transport

Snelle oplossingen

Gemak icon

Gemak van Lusocargo

MOTOR TRANSPORT bij Lusocargo

Motorfiets toertochten Portugal

Relatief nieuw zijn de wat actievere vakanties in Portugal toertochten per motorfiets. Voor deze activiteit hebben wij sinds een paar jaar speciaal vervaardigde rekken waarin motorfietsen deugdelijk kunnen worden vervoerd. Regelmatig boeken toerrijders een vakantie in Portugal waarbij wij er dan voor zorgen dat de motoren in Porto of Lissabon komen aan de hand van ons speciale motor transport.

Ontdek het gemak van Lusocargo

Motor transport naar Portugal en zelf terugrijden of juist andersom? Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw motor door ons heen en weer te laten sturen om zodoende de drukke snelwegen in Spanje en Frankrijk te vermijden. U stapt voor een paar tientjes in het vliegtuig en daarna kunt u uw motorfiets op. Of u kunt uw motor ophalen bij ons depot in Porto of bij ons depot in Lissabon. Beide vestigingen liggen op korte afstand van de vliegvelden en zijn per taxi snel bereikbaar.

Speciale motor transport

Tijdens het motortransport plaatsen wij uw motor in speciaal daarvoor vervaardigde rekken, zodat ze niet worden beschadigd tijdens het vervoeren. Ook kunt u naast uw motor enige bagage meesturen, ideaal voor spullen die je niet nodig hebt tijdens je vlucht. Naast motorfiets transport vervoeren wij ook regelmatig boten (maximaal 245 cm breed) en personenwagens. Neem contact met ons op voor de specificaties over motor transport.

Snel motortransport boeken

Wij begrijpen dat het moeilijk is om afstand te doen van uw motor. Daarom willen wij u helpen om vertrouwen met ons op te bouwen, om zo het motoren transport proces zo soepel mogelijk te maken. Wij beantwoorden al uw motoren transport vragen binnen 30 minuten. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op en vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Gemakkelijk uw motor vervoeren naar Portugal doe je met Lusocargo.

Al onze mogelijkheden

Naast motor transport Portugal hebben we ook andere transportmogelijkheden voor u. Bent u wellicht geïnteresseerd in koeltransport, confectie, autovervoer, verhuizing, logistiek of distributie. Met ons ruime aanbod aan transportmogelijkheden naar Portugal willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk houden. Neem contact met ons op en ontdek al onze mogelijkheden.

Contact

Vraag een offerte aan