Skip to content

Motoren

Een steeds belangrijker wordende activiteit van ons is het toerisme in Portugal. Natuurlijk gaan West-Europeanen al jaar en dag graag naar de witte stranden in de Algarve voor een zonvakantie. Ook al vele jaren trekken Nederlanders naar diverse locaties, met name in het zuiden om een balletje te slaan op één van de talrijke golfparken die Portugal rijk is. Relatief nieuw zijn de wat actievere vakanties in Portugal, zoals trektochten, fietstochten, kanotochten, survivalcamps en ook toertochten per motorfiets. Voor deze laatste activiteit hebben wij sinds een paar jaar speciaal vervaardigde rekken waarin motorfietsen deugdelijk kunnen worden vervoerd. Regelmatig boeken toerrijders een vakantie in Portugal waarbij wij er dan voor zorgen dat de motoren in Porto of Lissabon komen.

U kunt ervoor kiezen de motoren alleen naar Portugal te sturen en zelf terug te rijden of andersom. Natuurlijk is het ook mogelijk de motoren door ons heen en weer te laten sturen om zodoende de drukke snelwegen in Spanje en Frankrijk te mijden. U stapt voor een paar tientjes in het vliegtuig en daarna kunt u uw motorfiets op of ons depot in Porto of ons depot in Lissabon ophalen. Beide vestigingen liggen op korte afstand van de vliegvelden en zijn per taxi snel bereikbaar.

Wij plaatsen de motoren in speciaal daarvoor vervaardigde rekken en u kunt naast de motoren enige bagage meesturen. Naast motorfietsen verschepen wij ook regelmatig boten (maximaal 245 cm breed) en personenwagens.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!