Skip to content
transport

LOGISTIEK

Zie hier alle logistieke voordelen van Lusocargo!

Alles over logistiek

Wat is logistiek?

Logistiek is meer dan alleen transport van de ene plek naar de andere plek. Het is een grote verzamelterm voor alles wat erbij komt kijken. Zoals het organiseren, plannen, besturen en het uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot aan de laatste fase. Een logistiek proces loopt vanaf het punt waarbij de grondstoffen worden ingekocht tot het punt dat het bij de consument terecht komt.

Veiligheid icoon

Veiligheid op #1

Advies op maat

Advies op maat

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

logistiek bij Lusocargo

Lusocargo logistiek

Lusocargo biedt op kleine schaal de mogelijkheid voor opslag en logistieke activiteiten. Bent u op zoek naar een grootschalige opslag? Dan kan Lusocargo dit helaas niet doen op de eigen locatie. Bij interesse in grootschalige opslag is Lusocargo er wel om met u mee te denken. Lusocargo gaat op zoek naar een oplossing in uw regio. Grootschalige opslag is dus mogelijk, maar neem hiervoor even contact met ons op! U ontvangt al reactie binnen 24 uur!

Lusocargo’s eigen loods

Lusocargo heeft momenteel een eigen loods van circa 2000 vierkante meter! Deze loods kan eventueel uitgebouwd worden tot een maximale capaciteit van circa 3000 vierkante meter. De gehele loods is verwarmd en het pand wordt alleen betreden door eigen personeel. De loods is afgesloten en ligt op een bewaakt industrieterrein. Om het industrieterrein heen ligt een gracht. De verzekeringsmaatschappijen kwalificeerde ons met de hoogst mogelijke score op het gebied van veiligheid! De Lusocargo loods ligt in Waalwijk: Van Schijndelstraat 10.

Het gehele proces

Lusocargo denkt verder dan alleen de standaard transport van A naar B. Wij hebben opgemerkt dat er baat is bij meer ondersteuning. Dit kunnen wij dus ook bieden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor verschillende andere transport mogelijkheden. Zo ondersteunen wij ook: groupage, koeltransport, ADR, confectie, motorvervoer, autovervoer, verhuizingen en distributie.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van Lusocargo op het gebied van logistiek of transport? Neem dan gerust contact met ons op. Ons personeel heeft al bijna 30 jaar ervaring en kan dus altijd met een gepaste oplossing komen. Wij van Lusocargo denken met u mee! Bel naar het nummer +31 416 332 222 of mail naar lusocargo@lusocargo.nl.

Contact

Vraag een offerte aan