Skip to content

Groupage

Sinds jaar en dag richten wij ons met name op deelpartijen vanuit en naar Portugal. U kunt het niet verzinnen of het heeft in onze wagens gezeten: rollen stof, koekjes, verf, bier, tapijten, reclameborden, rubber ringetjes, tegels, computers en ga zo maar door! Het maakt ons niet uit of u 1 doos of 33 pallets verstuurt en het maakt ons ook niet uit of het de ene week 2 pallets zijn en de andere week 20. Om de omlooptijd hoog te houden stoppen wij niet in Frankrijk of Spanje: dit vertraagt de aankomsttijd op onze hoofdbestemmingen Porto en Lissabon.

Vertrekdagen en omlooptijden

vertrekdag
aankomst: zending ≤ 4 pallets
aankomst: zending > 4 pallets
dinsdag
maandag
vrijdag
donderdag
dinsdag
Maandag
Vrijdag
woensdag
Dinsdag

Uitzonderingen hierop kunnen zijn: weken met feestdagen en / of rijverboden.

Voor de import geldt, dat er geen gegarandeerd donderdagvertrek is EN dat voor het dinsdagvertrek een toeslag van 15 % berekend wordt voor de dubbele bemanning.

Volle ladingen

Ook voor volle ladingen kunnen wij u een aantrekkelijke aanbieding doen. Samen met onze kantoren in Lissabon en Porto hebben wij in de Benelux en Duitsland een groot aantal vrachtwagens rondrijden. Dit zorgt ervoor dat wij vrijwel altijd met genoeg wagens kunnen schuiven om aan uw vraag te voldoen. Hierdoor kunnen we u altijd dienen en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vracht niet door ons kan worden geleverd.

Express groupage

Naast de wagens met 1 chauffeur hebben wij steeds meer wagens in de lijn met dubbele bemanning waardoor de omlooptijd korter wordt. Zo zijn er vanuit Porto standaard groupage express-vertrekken op dinsdagen en vrijdagen. Deze wagens kunnen ook weer sneller terug zijn in Portugal waardoor de omlooptijd mogelijk binnen de 48 uur blijft.

Razendsnelle service

We snappen dat er voor iedereen een aparte situatie is. We willen u, daarom aanraden om ons eens te mailen of te bellen voor onze mogelijkheden en tarieven als het gaat om groupage naar Portugal. Ons personeel staat altijd voor u klaar en reageert al binnen 30 minuten. Zo kunnen we snel handelen en kunt u snel uw vracht versturen. Er is namelijk niets vervelender dan lang moeten wachten.

Meer dan alleen groupage

Naast groupage naar Portugal kunt u ook voor veel meer bij ons terecht. Zo verzorgen wij verschillende onderdelen van het transport. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het koeltransport naar Portugal. Wanneer u dus speciale vracht moet vervoeren op een lage temperatuur verzorgen wij dit ook voor u. Daarnaast kunnen we ook nog helpen met verhuizingen, confectie, distributie, logistiek en nog veel meer! Neem daarom zeker eens een kijkje in de mogelijkheden.