Skip to content

Groupage

Sinds jaar en dag richten wij ons met name op deelpartijen vanuit en naar Portugal. U kunt het niet verzinnen of het heeft in onze wagens gezeten: rollen stof, koekjes, verf, bier, tapijten, reclameborden, rubber ringetjes, tegels, computers en ga zo maar door! Het maakt ons niet uit of u 1 doos of 33 pallets verstuurt en het maakt ons ook niet uit of het de ene week 2 pallets zijn en de andere week 20. Om de omlooptijd hoog te houden stoppen wij niet in Frankrijk of Spanje: dit vertraagt de aankomsttijd op onze hoofdbestemmingen Porto en Lissabon. In principe is ons omloopschema voor de export als volgt:

Vertrekdagen en omlooptijden

vertrekdag
aankomst: zending ≤ 4 pallets
aankomst: zending > 4 pallets
dinsdag
maandag
vrijdag
donderdag
dinsdag
Maandag
Vrijdag
woensdag
Dinsdag
Uitzonderingen hierop kunnen zijn: weken met feestdagen en / of rijverboden. Voor de import geldt, dat er geen gegarandeerd donderdagvertrek is EN dat voor het dinsdagvertrek een toeslag van 15 % berekend wordt voor de dubbele bemanning.

Volle ladingen

Ook voor volle ladingen kunnen wij u een aantrekkelijke aanbieding doen: tezamen met onze kantoren Lissabon en Porto hebben wij in de Benelux en Duitsland een groot aantal vrachtwagens rondrijden, zodat wij vrijwel altijd met genoeg wagens kunnen schuiven om aan uw vraag te voldoen.

Express

Naast de wagens met 1 chauffeur hebben wij steeds meer wagens in de lijn met dubbele bemanning waardoor de omlooptijd korter wordt . Zo zijn er vanuit Porto standaard groupage express-vertrekken op dinsdagen en vrijdagen. Deze wagens kunnen ook weer sneller terug zijn in Portugal waardoor de omlooptijd mogelijk binnen de 48 uur blijft.

Vraag gerust naar onze mogelijkheden en tarieven!