Skip to content
transport

DISTRIBUTIE

Zie hier alle voordelen van distributie met Lusocargo!

Alles over distributie

Wat is distributie?

Distributie is van oorsprong een Latijns-Frans woord en het betekend onder andere uitdelen, ronddelen, verdeling en verspreiding. Bij een kaartspel deelt men bijvoorbeeld kaarten uit. In het geval van Lusocargo gaat het om het verspreiden van transport van locatie A naar locatie B. Wilt u meer weten over de distributie naar Portugal? Lees dan vooral snel verder en bekijk onze mogelijkheden.

Veiligheid icoon

Veiligheid op #1

Advies op maat

Advies op maat

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Distributie bij Lusocargo

Waarom de distributie bij Lusocargo?

Lusocargo zorgt ervoor dat de producten van de producent bij de consument terecht komen. Lusocargo doet voornamelijk aan transport naar Portugal, maar transport naar andere landen is ook mogelijk. Bij Lusocargo heeft u meer dan genoeg keuze als het gaat over transport. Bent u bijvoorbeeld naar iets anders op zoek? Bekijk dan eens de volgende mogelijkheden: groupage, koeltransport, ADR, confectie, motorvervoer, autovervoer, verhuizingen en logistiek.

Hoe gaat de distributie bij Lusocargo?

Lusocargo doet een steeds groter deel van de nationale distributie zelf. De distributie wordt verzorgd door Lusocargo’s eigen wagens. Het wagenpark van Lusocargo bestaat inmiddels uit een bus met een laadvloer van circa 5 meter, uit een bakwagen met een laadvloer van circa 6 laadmeter en uit 2 trekkers met 13,60 huiftrailers met loslift. Daarnaast heeft Lusocargo een citytrailer die afhankelijk van de mogelijkheden kan worden gewisseld met een normale huiftrailer. De citytrailer heeft een laadlengte van wel 11,4 meter. 

Nationale transportlevering

Naast de eigen wagens van Lusocargo worden er natuurlijk ook internationale vrachtwagens ingezet voor de nationale transportlevering en afhalingen. De zendingen die dan nog over blijven worden ondergebracht bij een van onze huisvervoerders. In geval van kleinere partijen worden ze ondergebracht bij pakketdiensten. Door onze goede relaties met deze pakketdiensten gebeurt dit op een snelle en veilige manier. 

Service

Wij snappen dat u zo snel mogelijk op zoek bent naar een oplossing voor uw transport naar Portugal. Wij staan daarom ook altijd voor u paraat. Wanneer u op werkdagen tussen 9 en 5 een bericht stuurt, zullen wij binnen 30 minuten reageren. Twijfel dus niet om uw vragen te stellen en neem contact op! Bel naar het nummer +31 416 332 222 of mail naar lusocargo@lusocargo.nl.

Contact

Vraag een offerte aan