Skip to content
transport

CONFECTIE

Zie hier alle voordelen van Confectie transport met Lusocargo!


Read More

Alles over confectie

Confectie met Lusocargo

Bent u op zoek naar een confectie transport? Dan bent u bij Lusocargo aan het juiste adres. Bij Lusocargo hebben we jaren lang ervaring in transport van verschillende soorten producten, onder andere confectie transport. De textielindustrie stelt speciale eisen aan transport. Dit komt omdat kleding doorgaans in grote hoeveelheden naar verschillende distributiecentra of winkels verzonden moeten worden. Hiervoor zijn er vrachtwagens nodig om de kleding hangend te kunnen vervoeren en zorgen dat er geen kreuken komen in de kleding. Natuurlijk spelen onze chauffeurs ook in op de behoeften van de industrie, ze zorgen er namelijk voor dat alle ladingen correct en op tijd worden gelost bij de eindbestemming. Bent u benieuwd naar onze dienst? Lees dan nu verder.

Veiligheid icoon

Veiligheid op #1

Advies op maat

Advies op maat

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Confectie bij Lusocargo

Confectie trailers van Lusocargo

De helft van onze vloot bestaat uit confectie trailers en koeltrailers die zijn uitgerust met een stangensysteem. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we wekelijks zendingen hangende confectie in de wagens. We kunnen efficiënt laden door de Talfixwanden waardoor shorts of lange jurken zonder veel ruimteverlies kunnen worden verscheept. Op ons depot in Waalwijk hebben we een geringe capaciteit voor de overslag van hangende kleding. Voor opslag zijn beperkte mogelijkheden aanwezig, maar we zijn wel in het bezit van een snel op te bouwen rekkensysteem waarop we circa 100 strekkende meter hangend kwijt kunnen. escort

Heeft u vragen over onze confectie dienst?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van Lusocargo op het gebied van confectie transport? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zijn al bijna 30 jaar actief in dit vakgebied kunnen altijd met een gepaste oplossing komen of persoonlijk advies. Wij van Lusocargo denken graag met u mee en helpen u graag verder op weg! Bel naar het nummer +31 416 332 222 of mail naar lusocargo@lusocargo.nl.

Contact

Vraag een offerte aan

lusocargo@lusocargo.nl

Neem contact op


Heeft u nog vragen over onze services? Dan kunt u gemakkelijk met ons contact opnemen via het contact formulier. Wij zullen proberen binnen 30 minuten op u te reageren. Wilt u sneller met ons personeel spreken? Dan kunt u ons altijd bellen.

LUSOCARGO HOLLAND

VAN SCHIJNDELSTRAAT 10
5145 RG WAALWIJK

lusocargo@lusocargo.nl
T. +31 416 332 222
F. +31 416 331 011


Neem telefonisch contact op