Skip to content
transport

AUTO TRANSPORT

Zie hier alle voordelen van auto transport met Lusocargo!

Alles over auto transport

Zonder zorgen op vakantie?

Wilt u heerlijk op vakantie in Portugal? Genieten van de witte stranden voor een zonvakantie, of een balletje slaan op één van de talrijke golfparken die Portugal rijk is. Of gewoon roadtrippen door Portugal, maar heeft u geen zin om heen én terug te rijden? Dan hebben wij voor u de oplossing.

Veiligheid icoon

Veiligheid op #1

Gemak icon

Gemak met Lusocargo

Grote keuze transport

auto transport bij Lusocargo

Auto transport naar Portugal

Bent u van plan om met de auto naar Portugal te rijden, maar hebt u geen zin om dan dezelfde route ook nog helemaal terug te rijden? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u. U kunt uw wagen door ons laten transporteren in onze vrachtwagen. Zo staat uw auto klaar in Portugal, zodat u gelijk kunt gaan rijden wanneer u landt met het vliegtuig.

Gemak met Lusocargo

Auto transport naar Portugal en zelf terugrijden of juist andersom? Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw auto door ons heen en weer te laten sturen om zodoende de drukke snelwegen in Spanje en Frankrijk te vermijden. Geniet van het gemak van onze auto transport service. Geniet van een heerlijke en niet stressvolle vakantie.

Onze auto transport service

In combinatie met overige groupage vervoeren wij ook regelmatig personenwagens. Deze worden in een gewone vrachtwagen vervoerd dus niet in een speciale autotrailer. U zou de wagen bij ons in Waalwijk moeten aanleveren. Wij rijden dan de wagen via ons laadperron in de vrachtwagen en zetten de wielen met spanbanden vast aan de vloer. Naast het vervoeren van uw auto kunt u ook enige bagage in de auto meesturen, ideaal voor spullen die u niet nodig hebt voor tijdens uw vlucht.

Kosten transport naar Portugal

In Portugal wordt de wagen dan ook via de losperrons aldaar gelost en kunt u hem op één van onze depots ophalen. De transportkosten worden bepaald aan de hand van de lengte van het voertuig. Hierdoor is het raadzaam om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vliegensvlugge antwoord op uw vragen

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden betreft onze auto transport service? Neem dan contact met ons op. Wij proberen altijd om binnen 30 minuten antwoord te geven op uw vragen, zodat u gauw te weten komt of wij iets voor u kunnen betekenen. Naast onze auto transport service hebben we ook een motor transport en boot transport service. Gemakkelijk uw voertuig transporteren naar Portugal doe je samen met Lusocargo.

Alle mogelijkheden

Niet alleen hebben wij een auto transport service, ook hebben we andere transportmogelijkheden naar Portugal. Bent u misschien van plan om gevaarlijke stoffen te transporteren, of producten die gekoeld moeten blijven? Bekijk dan ons ADR transport en koeltransport. Hiernaast hebben we ook nog transport services zoals confectie, verhuizen, logistiek, distributie en meer. Ontdek al onze mogelijkheden!

Contact

Vraag een offerte aan