Skip to content

Transport Portugal

Onze vloot bestaat uit een gevarieerde samenstelling van trailers. Wij rijden niet met vrachtwagencombinaties aangezien we daar in Portugal niet goed mee uit de voeten kunnen. In de lijn hebben wij 6 FRC-koeltrailers die zijn voorzien van een laad/losklep. Deze kunnen we compartimenteren en zijn ingericht met een confectiesysteem.

 

Onze trailers

Daarnaast hebben wij 4 specifieke confectietrailers en 15 tautliners, die via de zij- of bovenkant kunnen worden beladen. Naast deze vaste wagens wordt door onze vestigingen in Portugal nog een groot aantal extra huif- en kastentrailers ingezet. Voor onze nationale distributie gebruiken wij twee eigen trekkers met 13,6 huiftrailers met laadklep. Afhankelijk van de behoefte van de klant kan één van deze trailers worden vervangen door een citytrailer. Verder beschikken we nog over 2 bakwagentjes met een laadvloer van zo’n 5,5 laadmeter en een maximaal belaadbaar gewicht van respectievelijk 2 en 4 ton.

 

Hoe werkt transport naar portugal?

In Portugal worden distributiezendingen voor het grootste deel uitgevoerd middels eigen distributie. In Nederland is dit een ander verhaal. Hoe wij dit in Nederland doen is namelijk via onze vaste huisvervoerder. Het grootste deel van de kleinere zendingen worden bij deze huisvervoerder afgeleverd. Hierdoor weten wij zeker dat er in Portugal goed voor de ladingen wordt gezorgd, maar ook in Nederland uit handen durven te geven. 

 

Onze transport mogelijkheden

Zoals hierboven al kort is benoemd hebben we verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om transport naar Portugal. Wij hopen met ons aanbod aan transport mogelijkheden naar Portugal u zoveel mogelijk te kunnen helpen. De transport mogelijkheden die u van ons kunt verwachten zijn:  koeltransport, ADR, confectie, motorvervoer, autovervoer, verhuizingen, logistiek en distributie. Hieronder vindt u ook alle mogelijkheden terug. Bekijk deze rustig en hopelijk kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn. 

 

Ons team staat voor u klaar!

Heeft u interesse in onze diensten? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken. Zo staat ons personeel altijd voor u klaar en krijgt u snel reactie. Wanneer u een mailtje stuurt kunt u binnen 30 minuten een reactie verwachten. Wilt u liever direct ons personeel spreken? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan telefonisch contact op via +31 416 332 222. We hopen u zo spoedig mogelijk te ontmoeten.

Groupage

Sinds jaar en dag richten wij ons met name op deelpartijen vanuit en naar Portugal. U kunt het niet verzinnen of het

Lees meer

Koeltransport

Op dit moment hebben wij 6 eigen koeltrailers in de lijn, die voldoen aan de FRC-kwalificaties. Wij zetten deze trailers

Lees meer

ADR

Een groot aantal van onze chauffeurs is ADR-gediplomeerd. Een aantal huiftrailers en alle koeltrailers zijn ADR-uitgerust.

Lees meer

Confectie

De helft van onze vloot bestaat uit confectietrailers en koeltrailers die zijn uitgerust met een stangensysteem. Sinds

Lees meer

Motoren

Een steeds belangrijker wordende activiteit van ons is het toerisme in Portugal. Natuurlijk gaan West-

Lees meer

Auto's

In combinatie met overige groupage vervoeren wij ook regelmatig personenwagens. Deze worden in een

Lees meer

Verhuizingen

Portugal is een mooi land met een mooie natuur, prachtige golfparken en warme stranden in het zuiden. Vele mensen

Lees meer

Logistiek

Op kleine schaal bieden wij u de mogelijkheid voor opslag en logistieke activiteiten. Grootschalige opslag kunne

Lees meer

Distributie

Een steeds groter deel van onze nationale distributie wordt door eigen wagens verzorgd. Inmiddels bestaat ons eigen

Lees meer