Skip to content
WAAROM PORTUGAL?

PORTUGAL

Lees hier alles over onze connecties met het prachtige Portugal.

Alles over portugal

Het prachtige Portugal

Portugal is een land in het uiterste zuidwesten van Europa. Het vormt het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland. Het noorden en oosten grenst aan Spanje en Spanje is ook het enige buurland. De Atlantische oceaan ligt ten zuiden en westen van Portugal. Het land heeft een onmiskenbaar maritiem karakter en is ruim twee keer de oppervlakte van Nederland.

Grootste expediteur van Portugal

De vestigingen van Lusocargo in Portugal vormen samen de grootste expediteur van Portugal! Lusocargo heeft in Lissabon en in Porto meer dan 200 mensen werkzaam. Deze werknemers zijn min of meer gelijkelijk verdeeld over Lissabon en Porto en hebben ieder een regionaal bijkantoor. Lusocargo heeft een kantoor in Pombal, dit is 140 kilometer ten noorden van Lissabon en in Agueda zit ook een kantoor, dit is 40 kilometer ten zuiden van Porto. In Lissabon, de hoofdstad van Portugal, zit ook een kantoor gevestigd en zo ook op de luchthaven ten behoeve van de afhandeling van de luchtvracht.

Waar houdt Lusocargo zich mee bezig in Portugal?

Lusocargo Holland houdt zich voor 90 procent bezig met het onderhouden van de lijndiensten van en naar Portugal. De 2 grootste vestigingen in Portugal houden zich bezig met het organiseren van transportdiensten naar alle Europese landen en zelfs naar Noord-Afrika! Neem dus snel contact met ons op als u meer wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. 

Al onze werkzaamheden

Wij van Lusocargo willen ervoor zorgen dat u voor al uw transportvragen bij ons terecht kunt. Ons personeel heeft jarenlange ervaring en helpt u dus ook graag verder. Verder hebben wij op onze website meer informatie over de verschillende transportmogelijkheden van Lusocargo. Bekijk deze snel: groupage, koeltransport, ADR, confectie, motorvervoer, autovervoer, verhuizingen, logistiek en distributie.

Meer weten over Lusocargo in Portugal?

Wil je meer weten over Lusocargo in Portugal? Kijk dan ook op onderstaande sites voor meer informatie over onze Lusocargo vestigingen in Portugal. Heb je nog andere vragen of is iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op!

www.lusocargo.pt
www.lusocargo-sul.pt

Contact

Vraag een offerte aan