NL GB PO
 

Motoren en autos

Een steeds belangrijker wordende activiteit van ons is het toerisme in Portugal.

Natuurlijk gaan West-Europeanen  al jaar en dag graag naar de witte stranden in de Algarve  voor een zonvakantie.

Ook al vele jaren trekken Nederlanders naar diverse locaties m.n. in het zuiden om een balletje te slaan op één van de talrijke golfparken die Portugal rijk is.

Relatief nieuw zijn de wat actievere vakanties in Portugal zoals trektochten , fietstochten, kanotochten , survivalcamps  en ook toertochten per motorfiets.

Voor deze laatste activiteit hebben wij sinds een paar jaar speciaal vervaardigde rekken waarin motorfietsen deugdelijk kunnen worden vervoerd. Regelmatig boeken toerrijders een vakantie in Portugal waarbij wij  er dan  voor zorgen , dat de motoren in Porto of Lissabon komen.

U kunt ervoor kiezen de motoren alleen naar Portugal te sturen en zelf terug te rijden  of andersom of de motoren door ons heen en weer te laten sturen om zodoende  de drukke snelwegen in Spanje en Frankrijk te mijden. U stapt voor een paar tientjes in het vliegtuig en daarna kunt u uw motorfiets op of ons depot in Porto of ons depot in Lissabon ophalen. Beide vestigingen liggen op korte afstand van de vliegvelden en zijn per taxi snel bereikbaar. 

Wij plaatsen de motoren in speciaal daarvoor vervaardigde rekken en u kunt tevens naast de motoren enige bagage meesturen.

Naast  motorfietsen verschepen wij ook regelmatig boten( maximaal 245 cms breed)  en personenwagens .

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden !

foto
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Facebook