NL GB PO
 

Groupage

Sinds jaar en dag  richten wij ons m.n. op de deelpartijen vanuit en naar Portugal.  U kunt het niet verzinnen of het heeft in onze wagens gezeten; rollen stof , koekjes, verf , bier ,tapijten, reclameborden, rubber ringetjes , tegels ,computers  en ga zo maar door ..! Het maakt ons niet uit of u  1 doos of 33 pallets verstuurt  en het maakt ons ook niet uit of het de ene week 2 pallets  zijn en de andere week 20.

 

 Om de omlooptijd hoog te houden stoppen wij niet in Frankijk of Spanje ; dit vertraagt de aankomsttijd op onze hoofdbestemmingen Porto en Lissabon.   In principe is ons omloopschema voor w.b. de EXPORT als volgt :

Vertrekdagen en omlooptijden

 

vertrekdag

aankomst:

zending ≤ 4 pallets 

aankomst: 

zending > 4 pallets

dinsdag

maandag

vrijdag

donderdag

dinsdag

maandag

vrijdag

woensdag

dinsdag

 

Uitzonderingen hierop kunnen zijn:  weken met feestdagen en / of rijverboden.

Voor de IMPORT geldt ,dat er geen gegarandeerd donderdagvertrek is EN dat voor het dinsdagvertrek een toeslag van 15 % berekend zal worden voor de dubbele bemanning.

 

VOLLE ladingen :

Ook voor volle ladingen kunnen wij u een aantrekkelijke aanbieding doen : tezamen met onze kantoren Lissabon en Porto hebben wij in de Benelux en Duitsland een groot aantal vrachtwagens rondrijden , zodat wij vrijwel altijd met genoeg wagens kunnen schuiven om aan uw vraag te voldoen.

 

EXPRESSE :

Naast de wagens met 1 chauffeur hebben wij steeds meer wagens in de lijn met dubbele bemanning waardoor de omlooptijd korter wordt . Zo zijn er vanuit PORTO standaard groupage “expresse”-vertrekken op  dinsdagen en vrijdagen. Deze wagens kunnen ook weer sneller terug zijn in Portugal waardoor de omlooptijd mogelijk binnen de 48 uur blijft .  

Vraag gerust naar onze mogelijkheden en tarieven !

foto
Aanbiedingen
Nieuwsbrief

Facebook